Det är hälsosamt att lista vad man är tacksam för.

Jag är tacksam för varje dag som jag får vara vårdledig, vilket inte var självklart alls eftersom jag inte alls trivdes med att vara hemma när pojkarna var små. Mera om det i ett annat inlägg, nu tänkte jag göra en söndagsövning och lista tre bra saker från veckan som gick och tre bra saker som jag ser fram emot denna vecka.

Veckan som gick:

  1. Att jag börjat blogga igen. Det är så roligt! Ännu känner jag väl inte att inläggen bara flyter ut på tangentbordet men jag är övertygad om att det blir lättare för varje inlägg.
  2. Ellen har börjat nicka och skaka på huvudet. Mest skakar hon på huvudet när man säger Nej. Det är rätt ofta eftersom hon gärna vill trycka på alla knappar på tv:n och äta skräp från golvet (ludd från mattan är så gott). Vår lilla gladkorv ger så mycket glädje till hela familjen varje dag.
  3. Gambämark på Yle Arenan. Eftersom vi inte såg den irl fick vi se den i fredags.

Bubblare: att vi fick vara friska, alla på benen efter att ha avlöst varandra i en evighetsförkylning

Foto: Mamma

Veckan som kommer:

  1. Veckans poddavsnitt! Ett av dom bästa tycker jag själv. På torsdag kommer det och då får man höra hur det är att leva och ha barn ihop med någon som jobbar på sjön, när man är tvungen att sköta all ruljans själv de veckor partnern är på jobb.
  2. Internationella kvinnodagen. Det är mycket kvar men det händer också mycket! Jag tycker att dagen har fått mycket bra uppmärksamhet de senaste åren, det vill säga att den inte handlar om blommor och choko utan om att göra världen mer rättvis oavsett vad man kissar med.
  3. Kaffe. Hemmamammans bästa vän. Vi har inte dåliga nätter men tidig väckning.

Bubblare: Jag fick friskvårdsstålar från jobbet som jag hoppas sätta sprätt på. 

3