Tiden går, och nu står 20-talet plötsligt för dörren. Eller plötsligt och plötsligt, det känns som att 10-talet varat i minst 10 år (höhö). Under de senaste 10 åren har vi gift oss, fått tre barn, jag har slutfört en till utbildning, bytt bransch och fått en kronisk sjukdom. En del saker som ändrar livet i grunden alltså.

Inför 20-talet borde det inte vara några större förändringar på gång, vi befinner oss mitt i livet och jag misstänker att dessa år kommer att swisha förbi. När vi sen går in i 30-talet börjar pojkarna vara myndiga och snart är dom alla utflugna. Det gäller att ta vara på tiden alltså.

Jag tänker inte avge några officiella nyårslöften, men fokus kommer att vara på balans och återhämtning: Sömn, avkoppling, träning och bra mat. Sånt som gör mig frisk och snäll, helt enkelt.

Det har kommit lite frågor, en viss uppmuntran och lite krav på mera blogginlägg. Bloggen har vilat nu när jag har börjat jobba igen. När och om jag kommer in i någon slags harmoni med jobb och trebarnsmammeri så ska jag börja skriva lite inlägg igen. Jag är så glad att ha en plattform så räkna med mera inlägg när tiden och lusten infinner sig.

Gott Nytt År, ta hand om varandra!

8