Att inte shoppa i Helsingfors gick bra! Saldot blev skavsårsplåster. Till mig själv åtminstone..

Det är ju svårare med barnen. Regnkläder är antagligen det viktigaste plagget när man har dagisbarn. Vi har köpt otaliga dräkter begagnat men de har inte hållit måttet. Den yngre sitter gärna i vattenpölar och den äldre är känslig för allt som känns obekvämt. Hängslen och sånt går under kategorin obekvämt. Därför hade de beställt varsin galonhalare från fastlandet.

Halare från Jesper JUNIOR

Så det blev varsin PVC-fri galonhalare till dom. Finns det ens något som skulle kunna motsvara galon men vara miljövänligare? De håller ju oftast att ärva och är lätta att sköta. Det är bara att skölja av dom så de slits inte ut i tvätt.

De blev godkända av de kritiska användarna. Jag var ju inte dummare än att jag skickade en bild innan köp så att jag slapp släpa på dom i onödan.

Förövrigt är det bråda dagar i vårdledighetsbranschen. Självvalda aktiviteter som träning och kompishäng i huvudstaden, samt mindre självvalda som ögonläkarbesök. Alfred ska få glasögon och han är mycket nöjd med det. Förutom det faktum att han måste vänta en hel vecka innan han får dom.

4